[Cisco SPA] SIPBook XML generator

sipbook

Voor de mensen die opzoek zijn naar een simpele interface waarmee ze een telefoonboek in XML kunnen generen voor de Cisco SPA serie heb ik hier de oplossing, namelijk SIPBook! SIPBook is een door mijzelf geschreven interface in PHP waarmee met een paar simpele handelingen een XML bestand kan worden gemaakt bedoeld voor de Cisco SPA serie.

De interface geeft je de mogelijkheid om nieuwe telefoonnummers toe te voegen, telefoonnummers te verwijderen en de huidige telefoonnummers aan te passen. Om een naam of nummer aan te passen hoeft je alleen maar één keer erop te klikken waarna dan direct de mogelijkheid is om de tekst aan te passen. De aanpassing wordt automatisch opgeslagen wanneer er met de muis ergens anders op het scherm wordt geklikt.

Om gebruik te maken van de interface hoeft er alleen een database aangemaakt te worden waarin onderstaande SQL query is uitgevoerd. Als dit is gebeurd moeten de juiste gegevens worden ingesteld in het bestand conf.php en de interface is klaar voor gebruik.

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `records` (
  `records_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `name` varchar(150) NOT NULL,
  `number` varchar(10) NOT NULL,
  PRIMARY KEY (`records_id`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

Download SIPBook
Geplaatst in PBX