Schietkist V2 *FINAL*

10

Vandaag de laatste kabels vast gemaakt en de schietkist is klaar voor gebruik! Uiteraard moeten er nog stickers opkomen en ook nog een plexiglas, maar ook zonder deze dingen kan hij worden gebruikt.

In de vorige update was al te zien dat de kabels waren gemonteerd op de DPDT schakelaars, om straks makkelijker de kabels afkomstig van de DB25 te koppelen heb ik ook kabels gemonteerd op de min punten van de LEDjes. Hierna kon de kabel afkomstig van de DPDT schakelaar worden vast gedraaid aan de kabel van de LED en vanuit hier komt dan een dat weer loopt naar de kabel afkomstig van de DB25 connector. Achteraf gezien kon het ook anders waardoor er minder gesoldeerd hoefde te worden, echter was het op deze manier wel makkelijker uit te voeren.

DPTD-LED-DB25

Nadat ook deze kabels waren vast gemaakt, zijn de laatste 4 DB25 connectors gemaakt en kon de koppeling worden gemaakt zoals hierboven is aangegeven in de tekening (gele lijn).

De schietkist is nu gebruiksklaar, het paneel zit in de behuizing en de LED verlichting voor de behuizing is ook aangesloten aan het paneel. Nu alleen nog wat stickers op het paneel plakken zodat het o.a. duidelijker is wanneer de ARM / TEST mode is geactiveerd.