Schietkist V2 *Update 2*

schietkist-update2-1

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een update heb geplaatst, maar vandaag heb ik dan eindelijk mijn 5de en tevens laatste boxje kunnen afmaken. Er waren wat problemen, zo kwam ik bijvoorbeeld weken later echter dat ik niet dezelfde speaker terminals heb ontvangen. Ongeveer 15 van de 60 speaker terminals hadden een ander formaat waardoor ik er dus niet genoeg had. Gelukkig nog via Ebay een verkoper kunnen vinden die dezelfde terminals verkocht als die ik gebruikte.

In de volgende status update zal ik laten zien hoe ik de schietkist zelf ga maken, inmiddels heb ik al een aluminium koffer kunnen vinden die ik ga gebruiken. Alleen is er nog wat twijfels over hoe ik de binnenkant ga maken, dus dat is nog even wat denk werk. Hieronder nog een aantal foto’s van de boxjes.